
Karamell krémes, kókusz párnák


Hozzávalók
Tészta:
Krém:
Díszítés:
Elkészítés
Elkészítés
A krém hozzávalóit (kivéve a margarint) csomómentesre keverjük és megfőzzük. Ha kihűlt beledolgozzuk a margarint. Ha minden kihűlt, levesszük a kapszlikat, a krémet nyomózsákba töltjük és bedíszítjük vele a párnákat, majd megszórjuk kókuszreszelékkel.
Alternatív elkészítés



Karamell krémes, kókusz párnák
Hozzávalók
Tészta:
Krém:
Díszítés:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
A krém hozzávalóit (kivéve a margarint) csomómentesre keverjük és megfőzzük. Ha kihűlt beledolgozzuk a margarint. Ha minden kihűlt, levesszük a kapszlikat, a krémet nyomózsákba töltjük és bedíszítjük vele a párnákat, majd megszórjuk kókuszreszelékkel.
Alternatív elkészítés


Legújabb cikkek

Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.


Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.


Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja
A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Hozzászólások
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?