
Keksz sünik



Hozzávalók
Tésztához:
Díszítéshez:
Elkészítés
Elkészítés:
A pihentetett tésztát kb. 20 egyforma darabra osztjuk. Mindből 1-1 kis gömböt formázunk, a gömböket kissé ellapítjuk, majd körte formára alakítjuk, ezek lesznek a sünik.
A süniket megszórjuk a tortadara „tüskékkel”, végül pedig barna dekor tollal megrajzoljuk a pofijukat: szemet és orrot készítünk nekik. Tálalásig hűvös helyre vagy hűtőbe tesszük.
Tipp:


Keksz sünik
Hozzávalók
kb. 20 darab elkészítéséhez
Tésztához:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés:
A pihentetett tésztát kb. 20 egyforma darabra osztjuk. Mindből 1-1 kis gömböt formázunk, a gömböket kissé ellapítjuk, majd körte formára alakítjuk, ezek lesznek a sünik.
A süniket megszórjuk a tortadara „tüskékkel”, végül pedig barna dekor tollal megrajzoljuk a pofijukat: szemet és orrot készítünk nekik. Tálalásig hűvös helyre vagy hűtőbe tesszük.
Tipp:

Legújabb cikkek

Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.


Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.


Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja
A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?