Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Kinder Pingui

Szükséges idő 40-60 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Recept megosztása

Hozzávalók

Kinder Pingui

6 db tojás
6 ek liszt
6 ek cukor
2 ek kakaó
6 ek forró víz
1 cs sütőpor
2 tubus sűrített tej
1 cs zselatin fix
0.5 dl tejszín
2 db ét tortabevonó
10 dkg margarin
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés

A tésztához a tojásfehérjét 1csipet sóval és a forró vízzel kemény habbá verjük. A tojássárgáját a cukorral fehéredésig verjük. Beleszitáljuk a lisztes kakaóporos sütőporos keveréket, majd óvatosan a tojáshabot. Előmelegített sütőben tűpróbáig sütjük.
A sűrített tejet megmelegítjük és a zselatin fixet belekeverjük. Felverjük a tejszínt és a hideg zselatinos tejhez adjuk, és jól összekeverjük.
A kihűlt piskótát félbevágjuk, és a krém felét rátesszük. Vékony csoki réteget teszünk rá és dermedésig hűtőbe tesszük. A megkeményedett csokira ismét egy réteg krémet teszünk és beborítjuk a piskótával. Tetejére ismét csokit öntünk.
2-3órát (szerintem egy éjszakát) hűtőbe tesszük, hogy jól összeálljon és szeletekre vágva tálaljuk.
Kinder Pingui Kinder Pingui

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő 20-40 perc között
8 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő Több, mint 60 perc
12 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő 40-60 perc között
18 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges

Legújabb cikkek

2 Kedvelés

Régi receptek modern csavarokkal

Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.

Elolvasom Elolvasom
1 Kedvelés

Modern vívmányok a Dr. Oetker életében

Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.

Elolvasom Elolvasom
3 Kedvelés

Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja

A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!