Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Kókuszos-barackos bögrés muffin

Szükséges idő 20-40 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Recept megosztása

Hozzávalók

Kókuszos-barackos bögrés muffin

1 bögre = 2,5 dl
2 bögre liszt
1 bögre cukor
1 bögre tej
fél bögre olaj
fél bögre kókuszreszelék
2 tojás
2 csipet fahéj
csipet só
1 citrom reszelt héja
3 db nagyobb barack (pucolva, darabolva)
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Előkészítés

A barackokat pucoljuk daraboljuk, a sütőt előmelegítjük.

Elkészítés

A száraz hozzávalókat egy tálban összekeverjük, a nedves hozzávalókat egy másik tálban keverjük el. A kettőt összekeverjük muffin formákba kanalazzuk a masszát és pár darab barackot teszünk a tetejére. Előmelegített sütőbe toljuk, és kb. 20-25 percet sütjük 170 fokon. Porcukorral hintjük.

Tálalás

28-30 db muffin lesz ekkora adagból.
Kókuszos-barackos bögrés muffin

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő 20-40 perc között
20 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő Több, mint 60 perc
5 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő 40-60 perc között
17 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges

Legújabb cikkek

2 Kedvelés

Régi receptek modern csavarokkal

Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.

Elolvasom Elolvasom
1 Kedvelés

Modern vívmányok a Dr. Oetker életében

Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.

Elolvasom Elolvasom
3 Kedvelés

Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja

A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!