
Kókuszos-fehércsokis muffin


Hozzávalók
Kókuszos-fehércsokis muffin
Elkészítés
Előkészítés
Elkészítés
Egy másik tálban a tojást kikavarjuk a cukorral, vaníliás cukorral, olajjal és a kókuszaromával.
A két részt összeforgatjuk.
A tejet lassan adagolva kavargatjuk párszor a masszát.
A tésztát a muffinformák 3/4-ig töltjük.
Megsütjük 170 fokon 25 perc alatt.
Tűpróbával ellenőrizzük.
Tálalás
12 db muffin lesz ebből az adagból.
Tárolás


Kókuszos-fehércsokis muffin
Hozzávalók
Kókuszos-fehércsokis muffin
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés
Elkészítés
Egy másik tálban a tojást kikavarjuk a cukorral, vaníliás cukorral, olajjal és a kókuszaromával.
A két részt összeforgatjuk.
A tejet lassan adagolva kavargatjuk párszor a masszát.
A tésztát a muffinformák 3/4-ig töltjük.
Megsütjük 170 fokon 25 perc alatt.
Tűpróbával ellenőrizzük.
Tálalás
12 db muffin lesz ebből az adagból.
Tárolás

Legújabb cikkek

Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.


Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.


Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja
A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?