Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Kókuszos-fehércsokis muffin

Szükséges idő 0-20 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Recept megosztása

Hozzávalók

Kókuszos-fehércsokis muffin

12 ek. liszt
1 tk. szódabikarbóna
1 cs. kókuszreszelék (100 g)
0,5 tábla fehér csoki (50 g)
1 tojás
11 ek. cukor
11 ek. olaj
1 tk. kókuszaroma
2,5 dl tej
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Előkészítés

A muffinformát kikenjük margarinnal vagy papírt teszünk bele. A sütőt előmelegítjük.

Elkészítés

Egy tálban a liszthez adjuk a szódabikarbónát, a kókuszreszeléket, és belereszeljük a csokit.
Egy másik tálban a tojást kikavarjuk a cukorral, vaníliás cukorral, olajjal és a kókuszaromával.
A két részt összeforgatjuk.
A tejet lassan adagolva kavargatjuk párszor a masszát.
A tésztát a muffinformák 3/4-ig töltjük.
Megsütjük 170 fokon 25 perc alatt.
Tűpróbával ellenőrizzük.

Tálalás

Porcukorral meghintve kínáljuk.
12 db muffin lesz ebből az adagból.

Tárolás

Légmentesen lezárva több napig puha marad.
Kókuszos-fehércsokis muffin

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő Több, mint 60 perc
0 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő 20-40 perc között
28 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő 20-40 perc között
20 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető

Legújabb cikkek

2 Kedvelés

Régi receptek modern csavarokkal

Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.

Elolvasom Elolvasom
1 Kedvelés

Modern vívmányok a Dr. Oetker életében

Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.

Elolvasom Elolvasom
3 Kedvelés

Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja

A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!