
Kókuszos málnás szelet


Hozzávalók
Kókuszos málnás szelet
Elkészítés
Elkészítés
A pudingot megfőzzük, és még forrón belekeverjük a kókuszt. Úgy hagyjuk kihűlni.
Ha kihűlt a Rámát kikeverjük a cukorral és a pudinggal összekeverjük, rákenjük a tésztára, de egy kicsit félreteszünk, amivel megkenjük a süti tetejét. A krémre rátesszük a málnát (ha fagyasztott a málna, akkor jól csepegtessük le) erre a piskóta másik felét és megkenjük a maradék krémmel, megszórjuk egy kis kókuszreszelékkel.
Tárolás


Kókuszos málnás szelet
Hozzávalók
Kókuszos málnás szelet
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
A pudingot megfőzzük, és még forrón belekeverjük a kókuszt. Úgy hagyjuk kihűlni.
Ha kihűlt a Rámát kikeverjük a cukorral és a pudinggal összekeverjük, rákenjük a tésztára, de egy kicsit félreteszünk, amivel megkenjük a süti tetejét. A krémre rátesszük a málnát (ha fagyasztott a málna, akkor jól csepegtessük le) erre a piskóta másik felét és megkenjük a maradék krémmel, megszórjuk egy kis kókuszreszelékkel.
Tárolás

Legújabb cikkek

Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.


Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.


Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja
A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?