![Kovászos tönköly palacsinta](https://sutnijo.hu/storage/recipes/31272/kovaszos-tonkoly-palacsinta-14257.jpg)
Kovászos tönköly palacsinta
![Szükséges idő](https://sutnijo.hu/img/icons/timer@3x.png)
![Nehézség](https://sutnijo.hu/img/icons/chef-hat@3x.png)
![Adag](https://sutnijo.hu/img/icons/piece.png)
Hozzávalók
Tésztához:
Sütéshez:
Elkészítés
Elkészítés:
A hozzávalókat egy keverőtálban kézi habverővel sima tésztává dolgozzuk, majd 10-15 percig állni hagyjuk.
Egy serpenyőben kevés olajat hevítünk és a palacsintákat közepes hőfokon készre sütjük, amíg mindkét oldala aranybarna nem lesz.
Tippek:
![Csillag](https://sutnijo.hu/img/icons/star-regular.png)
![Kedvelés](https://sutnijo.hu/img/icons/heart-regular.png)
Kovászos tönköly palacsinta
Hozzávalók
kb. 30 darab elkészítéséhez
Tésztához:
Sütéshez:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés:
A hozzávalókat egy keverőtálban kézi habverővel sima tésztává dolgozzuk, majd 10-15 percig állni hagyjuk.
Egy serpenyőben kevés olajat hevítünk és a palacsintákat közepes hőfokon készre sütjük, amíg mindkét oldala aranybarna nem lesz.
Tippek:
![Kovászos tönköly palacsinta](https://sutnijo.hu/storage/recipes/31272/kovaszos-tonkoly-palacsinta-14257.jpg)
Legújabb cikkek
![Kedvelés](https://sutnijo.hu/img/icons/heart-regular.png)
Retró vendégváró sütemények
Nosztalgikus időutazásra hívjuk az olvasót: idézzük fel együtt a régi idők süteményeit, amelyek bár retrónak tekinthetők, mégis a mai napig ugyanúgy szeretjük és készítjük őket.
![Elolvasom](https://sutnijo.hu/img/icons/arrow-right-circle-fill-regular.png)
![Kedvelés](https://sutnijo.hu/img/icons/heart-regular.png)
Készítsünk mesés desszerteket a nyár gyümölcseivel!
A nyári gyümölcsök színeivel és ízeivel nem lehet betelni! Alkossunk belőlük könnyű, a nagy melegben is jóleső desszerteket, süteményeket, jeges finomságokat!
![Elolvasom](https://sutnijo.hu/img/icons/arrow-right-circle-fill-regular.png)
![Kedvelés](https://sutnijo.hu/img/icons/heart-regular.png)
Tavaszi befőzés: porondon az eper, a rebarbara és a többi korai kedvenc
Egy lelkes befőzőnek már tavasszal elindul a szezon, hiszen az első friss finomságok csak arra várnak, hogy üvegbe téve felkerülhessenek a kamrapolcra.
![Elolvasom](https://sutnijo.hu/img/icons/arrow-right-circle-fill-regular.png)
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?