![Kráter sütemény](https://sutnijo.hu/storage/recipes/5816/6379-5816.jpg)
Kráter sütemény
![Szükséges idő](https://sutnijo.hu/img/icons/timer@3x.png)
![Nehézség](https://sutnijo.hu/img/icons/chef-hat@3x.png)
Hozzávalók
Kráter sütemény
Töltelék:
Máz:
Elkészítés
Előkészítés
Elkészítés
A kikent tepsibe (20X30 cm) öntöm a tésztát, belekanalazom a vanília pudingot, megkenem a tejfölös mázzal.
Előmelegített sütőben 180 fokon, 40 perc alatt, tűpróbáig készre sütöm.
![Kráter sütemény](https://sutnijo.hu/storage/recipes/5816/6811-5816.jpg)
![Csillag](https://sutnijo.hu/img/icons/star-regular.png)
![Kedvelés](https://sutnijo.hu/img/icons/heart-regular.png)
Kráter sütemény
Hozzávalók
Kráter sütemény
Máz:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés
Elkészítés
A kikent tepsibe (20X30 cm) öntöm a tésztát, belekanalazom a vanília pudingot, megkenem a tejfölös mázzal.
Előmelegített sütőben 180 fokon, 40 perc alatt, tűpróbáig készre sütöm.
![Kráter sütemény](https://sutnijo.hu/storage/recipes/5816/6379-5816.jpg)
![Kráter sütemény](https://sutnijo.hu/storage/recipes/5816/6811-5816.jpg)
Legújabb cikkek
![Kedvelés](https://sutnijo.hu/img/icons/heart-regular.png)
Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.
![Elolvasom](https://sutnijo.hu/img/icons/arrow-right-circle-fill-regular.png)
![Kedvelés](https://sutnijo.hu/img/icons/heart-regular.png)
Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.
![Elolvasom](https://sutnijo.hu/img/icons/arrow-right-circle-fill-regular.png)
![Kedvelés](https://sutnijo.hu/img/icons/heart-regular.png)
Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja
A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.
![Elolvasom](https://sutnijo.hu/img/icons/arrow-right-circle-fill-regular.png)
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?