
Kráter szelet


Hozzávalók
Tészta:
Krém:
Máz:
Elkészítés
Elkészítés
A tojásfehérjét kemény habbá verjük. A tészta maradék hozzávalóit összedolgozzuk, óvatosan beleforgatjuk a habot, és lisztezett tepsibe öntjük. A krémet a tészta tetejére kanalazzuk. 180 fokos sütőben sütjük.
A máz hozzávalóit összekeverjük, és a megsült tészta tetejére öntjük, majd pár percre visszatesszük a sütőbe.


Kráter szelet
Hozzávalók
Krém:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
A tojásfehérjét kemény habbá verjük. A tészta maradék hozzávalóit összedolgozzuk, óvatosan beleforgatjuk a habot, és lisztezett tepsibe öntjük. A krémet a tészta tetejére kanalazzuk. 180 fokos sütőben sütjük.
A máz hozzávalóit összekeverjük, és a megsült tészta tetejére öntjük, majd pár percre visszatesszük a sütőbe.

Legújabb cikkek

Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.


Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.


Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja
A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?