
Krémes zserbó


Hozzávalók
a tésztához:
A krémhez:
Elkészítés
Elkészítés
A krémhez a tejet és a lisztet csomómentesen elkeverem és lassú tűzön sűrű krémmé főzőm, a tűzről levéve hozzáadom a cukrot és a vaníliás cukrot, majd megvárom, míg teljesen kihűl. Végül a hideg krémhez hozzákeverem a margarint.
A lapokat felváltva megkenem: krém - lekvár - krém
A tetejét csokimázzal vonom be.


Krémes zserbó
Hozzávalók
a tésztához:
A krémhez:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
A krémhez a tejet és a lisztet csomómentesen elkeverem és lassú tűzön sűrű krémmé főzőm, a tűzről levéve hozzáadom a cukrot és a vaníliás cukrot, majd megvárom, míg teljesen kihűl. Végül a hideg krémhez hozzákeverem a margarint.
A lapokat felváltva megkenem: krém - lekvár - krém
A tetejét csokimázzal vonom be.

Legújabb cikkek

Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.


Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.


Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja
A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?