
M&M's Muffin


Hozzávalók
Alaptészta:
Díszítés:
Elkészítés
Elkészítés
A tészta felét egyenletesen 12 darabos muffin tepsiben papírkapszlikba oszd el. Ezekre 1-1 kanál mogyorókrémet helyezz, majd a tészta másik felét. A muffinokat 190°C-on kb. 25 percig süsd, ha megsültek hagyd őket kihűlni.
Olvaszd fel a fehér csokoládét vízgőz felett, majd kanállal csurgasd a muffinok tetejére. Még mielőtt megdermed díszítsd M&M's cukorkával.
Tálalás


M&M's Muffin
Hozzávalók
Alaptészta:
Díszítés:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
A tészta felét egyenletesen 12 darabos muffin tepsiben papírkapszlikba oszd el. Ezekre 1-1 kanál mogyorókrémet helyezz, majd a tészta másik felét. A muffinokat 190°C-on kb. 25 percig süsd, ha megsültek hagyd őket kihűlni.
Olvaszd fel a fehér csokoládét vízgőz felett, majd kanállal csurgasd a muffinok tetejére. Még mielőtt megdermed díszítsd M&M's cukorkával.
Tálalás

Legújabb cikkek

Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.


Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.


Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja
A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?