
Mákos linzer szilvalekvárral töltve


Hozzávalók
Mákos linzer szilvalekvárral töltve
Elkészítés
Elkészítés
Bőven lisztezett felületen fél cm vastagra nyújtjuk és egy kis virág alakú formával kiszaggatjuk.
Sütőpapírral bélelt tepsibe rakjuk.
180 fokra előmelegített sütőben 7 perc alatt hőlégkeveréssel megsütjük.
Ha kihűltek, egy lukasat és egy telit összeragasztunk szilvalekvárral.
Tálalás
Tárolás



Mákos linzer szilvalekvárral töltve
Hozzávalók
Mákos linzer szilvalekvárral töltve
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
Bőven lisztezett felületen fél cm vastagra nyújtjuk és egy kis virág alakú formával kiszaggatjuk.
Sütőpapírral bélelt tepsibe rakjuk.
180 fokra előmelegített sütőben 7 perc alatt hőlégkeveréssel megsütjük.
Ha kihűltek, egy lukasat és egy telit összeragasztunk szilvalekvárral.
Tálalás
Tárolás


Legújabb cikkek

Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.


Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.


Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja
A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?