
Málnás csokitorta


Hozzávalók
Piskóta:
Krém:
Díszítés:
Elkészítés
Előkészítés
Elkészítés
A krémhez a pudingot megfőzzük a tejjel, még forrón beletördeljük a csokit, elolvasztjuk benne és hagyjuk kihűlni. A margarint habosra keverjük a porcukorral, hozzákeverjük a kihűlt pudingot, a rumot és a kakaóport.
A kihűlt piskótát 3 részre vágjuk, a krémből rajunk félre díszíteni, a többivel megtöltjük a tortát és az oldalát meg a tetejét is körbekenjük.
A maradék krémmel, málnával és a felvert tejszínnel díszítjük.


Málnás csokitorta
Hozzávalók
Krém:
Díszítés:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés
Elkészítés
A krémhez a pudingot megfőzzük a tejjel, még forrón beletördeljük a csokit, elolvasztjuk benne és hagyjuk kihűlni. A margarint habosra keverjük a porcukorral, hozzákeverjük a kihűlt pudingot, a rumot és a kakaóport.
A kihűlt piskótát 3 részre vágjuk, a krémből rajunk félre díszíteni, a többivel megtöltjük a tortát és az oldalát meg a tetejét is körbekenjük.
A maradék krémmel, málnával és a felvert tejszínnel díszítjük.

Legújabb cikkek

Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.


Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.


Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja
A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?