
Málnás muffin


Hozzávalók
Málnás muffin
Elkészítés
Elkészítés
2.) A lisztet összekeverjük a sütőporral, a sóval, a porcukorral és a vaníliás cukorral. A tojást hozzáadjuk, majd végül a tejet, az olajat és a reszelt citromhéjat is, és jól összedolgozzuk.
3.) A formák aljára szedünk 1-1 evőkanál masszát, sűrűn belenyomkodjuk a málnaszemeket, majd a tetejükre simítjuk a maradék masszát. Kb. 35 percig sütjük.


Málnás muffin
Hozzávalók
Málnás muffin
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
2.) A lisztet összekeverjük a sütőporral, a sóval, a porcukorral és a vaníliás cukorral. A tojást hozzáadjuk, majd végül a tejet, az olajat és a reszelt citromhéjat is, és jól összedolgozzuk.
3.) A formák aljára szedünk 1-1 evőkanál masszát, sűrűn belenyomkodjuk a málnaszemeket, majd a tetejükre simítjuk a maradék masszát. Kb. 35 percig sütjük.

Legújabb cikkek

Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.


Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.


Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja
A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?