Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Mézes - grízes - epres torta

Szükséges idő 40-60 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Recept megosztása

Hozzávalók

Tészta:

3 db készen vásárolt mézes tortalap

Krém:

20 dkg margarin
20 dkg porcukor
fél liter tej
5 kanál gríz
45 dkg eper
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Alternatív elkészítés

A tejben megfőzöm a grízt, ha kihűlt, összekeverem a margarinos, cukros krémmel. A lapokat megkenem a grízes krémmel, majd kirakom eperrel. Újra befedem a következő lappal, krém és megint egy sor eper. A harmadik lap tetejére is teszek a grízes- krémből, és a maradék eperrel kidíszítem. Egy kis olvasztott csokival leönthetjük. :) Pár órára tegyük hűtőbe, (persze csak ha nem vagy torkos, és ki tudod várni, hogy megkóstolhasd!) hiszen a lapoknak puhulnia kell. Jó Étvágyat kívánok hozzá!
Mézes - grízes - epres torta

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő Több, mint 60 perc
22 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő Több, mint 60 perc
22 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő Több, mint 60 perc
52 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges

Legújabb cikkek

2 Kedvelés

Régi receptek modern csavarokkal

Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.

Elolvasom Elolvasom
1 Kedvelés

Modern vívmányok a Dr. Oetker életében

Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.

Elolvasom Elolvasom
3 Kedvelés

Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja

A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!