
Mézeskalács (rögtön puha)


Hozzávalók
Mézeskalács (rögtön puha)
A cukormázhoz:
Elkészítés
Előkészítés
Elkészítés
12 ó-t hűvös helyen pihenjen.
0,5 cm vastagra nyújtom, tetszés szerint szaggatom, előmelegített sütőben 180 C-on sütöm. Vigyázat gyorsan sül -5 perc- ha túlsütjük, akkor kiszárad és kemény lesz a mézes.
Ha kihűlt a tojásfehérjét felverem a porcukorral és tetszés szerint díszítem.
Tárolás


Mézeskalács (rögtön puha)
Hozzávalók
Mézeskalács (rögtön puha)
A cukormázhoz:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés
Elkészítés
12 ó-t hűvös helyen pihenjen.
0,5 cm vastagra nyújtom, tetszés szerint szaggatom, előmelegített sütőben 180 C-on sütöm. Vigyázat gyorsan sül -5 perc- ha túlsütjük, akkor kiszárad és kemény lesz a mézes.
Ha kihűlt a tojásfehérjét felverem a porcukorral és tetszés szerint díszítem.
Tárolás

Legújabb cikkek

Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.


Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.


Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja
A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?