Moszkauer


Hozzávalók
Moszkauer
Elkészítés
Előkészítés
Elkészítés
Próbasütést végzünk: Két kis halmot nyomunk sütőpapírral fedett tepsire, és egy nedves kanál fejével kissé ellapítjuk. 200 °C-os sütőben kb. 8 perc alatt megsütjük.
Akkor jó, ha már nem hólyagosodik fel a közepe, a széle pedig aranybarna. Figyeljük meg, hogy mennyire terül, majd ilyen távolságra nyomkodjuk egymástól, hogy ne süljenek össze.
Tálalás
Tárolás
Alternatív elkészítés



Moszkauer
Hozzávalók
Moszkauer
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés
Elkészítés
Próbasütést végzünk: Két kis halmot nyomunk sütőpapírral fedett tepsire, és egy nedves kanál fejével kissé ellapítjuk. 200 °C-os sütőben kb. 8 perc alatt megsütjük.
Akkor jó, ha már nem hólyagosodik fel a közepe, a széle pedig aranybarna. Figyeljük meg, hogy mennyire terül, majd ilyen távolságra nyomkodjuk egymástól, hogy ne süljenek össze.
Tálalás
Tárolás
Alternatív elkészítés
Legújabb cikkek

Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.


Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.


Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja
A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?