Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Nutella bonbon

Szükséges idő 0-20 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Recept megosztása

Hozzávalók

Nutella bonbon

300 g étcsokoládé
kis olaj
50 g Nutella
pár szem mogyoró
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés

Az étcsokoládét az olajjal gőz fölött megolvasztjuk, majd kikenjük vele a bonbonformát. Betesszük a hűtőbe hűlni. Miután megkötött a csoki, megtöltjük a formát kb. 1/2-ig Nutella-val, egy szem mogyorót rakunk a közepére. A maradék csokit újraolvasztjuk és lezárjuk vele a bonbonok alját. Hűtőbe tesszük kb. 1 órára, majd kifordítjuk a formából a kész bonbonokat.
Nutella bonbon

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő 40-60 perc között
19 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő 20-40 perc között
29 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő 20-40 perc között
1 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető

Legújabb cikkek

2 Kedvelés

Régi receptek modern csavarokkal

Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.

Elolvasom Elolvasom
1 Kedvelés

Modern vívmányok a Dr. Oetker életében

Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.

Elolvasom Elolvasom
3 Kedvelés

Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja

A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!