Ordás bukta
Hozzávalók
Tészta:
Töltelék:
Elkészítés
Elkészítés
Az ordát villával összetörjük, hozzákavarjuk a tojássárgát és a fehérje habját, az apróra vágott kaprot és ízlés szerint cukrot.
A tésztát kiserítjük(kinyújtjuk), négyzetekre vágjuk. Mindegyik közepébe ordát halmozunk és összehajtogatjuk. Megkenjük tojással és előre melegített lerben készre sütjük.
Ordás bukta
Hozzávalók
Tészta:
Töltelék:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
Az ordát villával összetörjük, hozzákavarjuk a tojássárgát és a fehérje habját, az apróra vágott kaprot és ízlés szerint cukrot.
A tésztát kiserítjük(kinyújtjuk), négyzetekre vágjuk. Mindegyik közepébe ordát halmozunk és összehajtogatjuk. Megkenjük tojással és előre melegített lerben készre sütjük.
Legújabb cikkek
Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.
Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.
Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja
A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?