Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Ördögpirula (Egérke)

Szükséges idő 20-40 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Recept megosztása

Hozzávalók

Ördögpirula (Egérke)

0,5 l tej
0,5 kg liszt
6 db tojás
sütéshez olaj
porcukros Dr. Oetker Holland Kakaó sütéshez, vagy fahéj a megforgatáshoz
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés

A tejet a sóval felforralom és a lisztet állandóan kevergetve belecsurgatom. Fakanállal jól kidagasztom, amíg elválik az edény falától. Ha kihűlt, egyenként hozzákeverem a tojást és jól eldolgozom. Evőkanállal galuskákat szaggatunk, és bő forró olajban kisütöm. Még forrón megforgatom a cukros kakaóban.
Ördögpirula (Egérke)

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő Több, mint 60 perc
6 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő Több, mint 60 perc
49 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő Több, mint 60 perc
70 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges

Legújabb cikkek

2 Kedvelés

Régi receptek modern csavarokkal

Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.

Elolvasom Elolvasom
1 Kedvelés

Modern vívmányok a Dr. Oetker életében

Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.

Elolvasom Elolvasom
3 Kedvelés

Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja

A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!