
Petre-diós sütemény


Hozzávalók
Tészta lapok (egy laphoz):
Krémhez:
Tetejére:
Elkészítés
LAPOK: (3 db)
Lapok előkészítése:
Krém:
Teteje és sütemény összeállítása:
Alternatív elkészítés
Személyes megjegyzés



Petre-diós sütemény
Hozzávalók
Tészta lapok (egy laphoz):
Krémhez:
Tetejére:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
LAPOK: (3 db)
Lapok előkészítése:
Krém:
Teteje és sütemény összeállítása:
Alternatív elkészítés
Személyes megjegyzés


Legújabb cikkek

Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.


Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.


Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja
A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?