Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Pudingos keksz szelet

Szükséges idő 0-20 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Recept megosztása

Hozzávalók

Pudingos keksz szelet

háztartási keksz
1 liter tej
12 evőkanál kristálycukor
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés

Egy magas falú edény alját kirakjuk háztartási keksszel. Ezután 7 dl tejben 8 evőkanál cukorral megfőzzük a csokoládés pudingot. Ráöntjük egyenletesen a kekszekre, majd rásorakoztatunk még egy sor kekszet.
Ezután 3 dl tejben megfőzzük a karamellás pudingot 4 evőkanál cukorral és szépen rásimítjuk a rétegek tetejére.
Egy éjszakát hagyjuk állni a hűtőben, hogy a háztartási keksznek legyen ideje megpuhulni!

Alternatív elkészítés

Nagyon gyors és egyszerű édesség!
Bármilyen más ízű pudinggal is készíthetjük!
Pudingos keksz szelet

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő 40-60 perc között
1 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő 40-60 perc között
9 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő Több, mint 60 perc
7 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető

Legújabb cikkek

2 Kedvelés

Régi receptek modern csavarokkal

Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.

Elolvasom Elolvasom
1 Kedvelés

Modern vívmányok a Dr. Oetker életében

Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.

Elolvasom Elolvasom
3 Kedvelés

Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja

A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!