
Puncstorta


Hozzávalók
Piskóta:
Krém:
Díszítés:
Elkészítés
Elkészítés
A pudingot megfőzzük és hagyjuk kihűlni. A szobahőmérsékletű margarint a porcukorral jól kikeverem, majd a kihűlt pudingot, illetve a rumaromát hozzáadjuk. Ezt jól összedolgozzuk.
A kihűlt piskótát 3 felé vágjuk, megtöltjük krémmel és mazsolával.
A habtejszínt felverjük. Egy kevés habot a piros ételfestékkel színezünk. Ezt a torta tetejére kenjük. A maradék habbal, tortadíszítő segítségével tetszés szerint díszítjük a tortát.
Tárolás


Puncstorta
Hozzávalók
Piskóta:
Krém:
Díszítés:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
A pudingot megfőzzük és hagyjuk kihűlni. A szobahőmérsékletű margarint a porcukorral jól kikeverem, majd a kihűlt pudingot, illetve a rumaromát hozzáadjuk. Ezt jól összedolgozzuk.
A kihűlt piskótát 3 felé vágjuk, megtöltjük krémmel és mazsolával.
A habtejszínt felverjük. Egy kevés habot a piros ételfestékkel színezünk. Ezt a torta tetejére kenjük. A maradék habbal, tortadíszítő segítségével tetszés szerint díszítjük a tortát.
Tárolás

Legújabb cikkek

Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.


Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.


Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja
A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?