
Püspökkenyér (maradék tojásfehérjéből)


Hozzávalók
Hozzávalók:
ahány tojásfehérje annyiszor:
Elkészítés
Előkészítés
Elkészítés
Bemelegített sütőbe tesszük, a hőt kb. 10 perc múlva mérsékeljük. Sütési idő: kb. 40 perc.Sütési hőfok:200 ° majd 180°
Tálalás


Püspökkenyér (maradék tojásfehérjéből)
Hozzávalók
Hozzávalók:
ahány tojásfehérje annyiszor:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés
Elkészítés
Bemelegített sütőbe tesszük, a hőt kb. 10 perc múlva mérsékeljük. Sütési idő: kb. 40 perc.Sütési hőfok:200 ° majd 180°
Tálalás

Legújabb cikkek

Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.


Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.


Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja
A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?