Raffaello szelet
Hozzávalók
Fehér tészta:
Barna tészta:
Krém:
Elkészítés
Elkészítés
Barna tészta összeállítása ugyan ilyen módon, mint a fehér tésztáét.
Krém: a tojássárgákat a kétféle cukorral jól kikeverjük, először a pudingot, majd a tejet adjuk hozzá.
Folyamatosan keverve sűrű krémet főzünk, kihűlés után hozzáadjuk a margarint. A fehér tészta kerül alulra, 3/4 krém a közepébe, barna tészta kerül a tetejére. A maradék krém a süti tetejére megy, majd kókusz vagy csokireszelékkel díszítjük
Raffaello szelet
Hozzávalók
Fehér tészta:
Barna tészta:
Krém:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
Barna tészta összeállítása ugyan ilyen módon, mint a fehér tésztáét.
Krém: a tojássárgákat a kétféle cukorral jól kikeverjük, először a pudingot, majd a tejet adjuk hozzá.
Folyamatosan keverve sűrű krémet főzünk, kihűlés után hozzáadjuk a margarint. A fehér tészta kerül alulra, 3/4 krém a közepébe, barna tészta kerül a tetejére. A maradék krém a süti tetejére megy, majd kókusz vagy csokireszelékkel díszítjük
Legújabb cikkek
Tavaszi befőzés: porondon az eper, a rebarbara és a többi korai kedvenc
Egy lelkes befőzőnek már tavasszal elindul a szezon, hiszen az első friss finomságok csak arra várnak, hogy üvegbe téve felkerülhessenek a kamrapolcra.
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?