
Répás-diós sütemény


Hozzávalók
Répás-diós sütemény
Mázhoz:
Elkészítés
Elkészítés
A tojásokat és a cukrot keverd el, majd add hozzá a többi összetevőt, és keverd simára az egészet. Öntsd kivajazott és liszttel megszórt tepsibe az egész masszát. Előmelegített sütőben süsd, míg szép aranybarna nem lesz.
Ha a sütemény kihűlt, a mázhoz egy edényben olvaszd fel a margarint. majd add hozzá a vizet, kakaót és cukrot.


Répás-diós sütemény
Hozzávalók
Répás-diós sütemény
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
A tojásokat és a cukrot keverd el, majd add hozzá a többi összetevőt, és keverd simára az egészet. Öntsd kivajazott és liszttel megszórt tepsibe az egész masszát. Előmelegített sütőben süsd, míg szép aranybarna nem lesz.
Ha a sütemény kihűlt, a mázhoz egy edényben olvaszd fel a margarint. majd add hozzá a vizet, kakaót és cukrot.

Legújabb cikkek

Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.


Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.


Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja
A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?