Sacher
Hozzávalók
Felvert:
4 db tojás
4 db tojássárgája
12 dkg kristálycukor
12 dkg liszt
4 dkg Dr. Oetker Holland Kakaó sütéshez
4 dkg olvasztott vaj
4 dkg víz
10 dkg csoki
Töltés és díszítés:
50 dkg sárgabarack lekvár
25 dkg csokoládé
Elkészítés
Előkészítés
Kakaópor és liszt átszitálása, csokoládé, vaj felolvasztása!
Elkészítés
A tojásokat (egész és sárgája) a cukorral és a vízzel folyamatos kevergetés mellett felmelegítjük, majd kihűlésig habbá verjük. Hozzáadjuk a 10 dkg olvasztott csokoládét, a lisztet, valamint a vajat, s óvatosan elkeverjük.
Sütőpapírral bélelt tortaformában sütjük 180 C-on.
Majd miután kihűlt háromfelé vágjuk, s betöltjük egyenletesen a lekvárral, úgy, hogy a tetejére és az oldalkára is jusson. Hűtőbe tesszük néhány órára majd olvasztott csokoládéval vonjuk be. A csoki szilárdulásig hűtőbe tesszük.
Forró vízbe mártott késsel a csoki megrepedése nélkül tudjuk szeletelni!
Sütőpapírral bélelt tortaformában sütjük 180 C-on.
Majd miután kihűlt háromfelé vágjuk, s betöltjük egyenletesen a lekvárral, úgy, hogy a tetejére és az oldalkára is jusson. Hűtőbe tesszük néhány órára majd olvasztott csokoládéval vonjuk be. A csoki szilárdulásig hűtőbe tesszük.
Forró vízbe mártott késsel a csoki megrepedése nélkül tudjuk szeletelni!
Tálalás
16 szelet
Alternatív elkészítés
Ez az igazi szaftos sacher torta recept! Érdemes kipróbálni, mert isteni finom!!!!
Kedvencnek jelölöm
Sacher
Hozzávalók
Felvert:
4 db tojás
4 db tojássárgája
12 dkg kristálycukor
12 dkg liszt
4 dkg olvasztott vaj
4 dkg víz
10 dkg csoki
Töltés és díszítés:
50 dkg sárgabarack lekvár
25 dkg csokoládé
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés
Kakaópor és liszt átszitálása, csokoládé, vaj felolvasztása!
Elkészítés
A tojásokat (egész és sárgája) a cukorral és a vízzel folyamatos kevergetés mellett felmelegítjük, majd kihűlésig habbá verjük. Hozzáadjuk a 10 dkg olvasztott csokoládét, a lisztet, valamint a vajat, s óvatosan elkeverjük.
Sütőpapírral bélelt tortaformában sütjük 180 C-on.
Majd miután kihűlt háromfelé vágjuk, s betöltjük egyenletesen a lekvárral, úgy, hogy a tetejére és az oldalkára is jusson. Hűtőbe tesszük néhány órára majd olvasztott csokoládéval vonjuk be. A csoki szilárdulásig hűtőbe tesszük.
Forró vízbe mártott késsel a csoki megrepedése nélkül tudjuk szeletelni!
Sütőpapírral bélelt tortaformában sütjük 180 C-on.
Majd miután kihűlt háromfelé vágjuk, s betöltjük egyenletesen a lekvárral, úgy, hogy a tetejére és az oldalkára is jusson. Hűtőbe tesszük néhány órára majd olvasztott csokoládéval vonjuk be. A csoki szilárdulásig hűtőbe tesszük.
Forró vízbe mártott késsel a csoki megrepedése nélkül tudjuk szeletelni!
Tálalás
16 szelet
Alternatív elkészítés
Ez az igazi szaftos sacher torta recept! Érdemes kipróbálni, mert isteni finom!!!!


Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?