Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Sacher

Szükséges idő Több, mint 60 perc
Nehézség Könnyen elkészíthető

Hozzávalók

Felvert:

4 db tojás
4 db tojássárgája
12 dkg kristálycukor
12 dkg liszt
4 dkg olvasztott vaj
4 dkg víz
10 dkg csoki

Töltés és díszítés:

50 dkg sárgabarack lekvár
25 dkg csokoládé
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Előkészítés

Kakaópor és liszt átszitálása, csokoládé, vaj felolvasztása!

Elkészítés

A tojásokat (egész és sárgája) a cukorral és a vízzel folyamatos kevergetés mellett felmelegítjük, majd kihűlésig habbá verjük. Hozzáadjuk a 10 dkg olvasztott csokoládét, a lisztet, valamint a vajat, s óvatosan elkeverjük.
Sütőpapírral bélelt tortaformában sütjük 180 C-on.
Majd miután kihűlt háromfelé vágjuk, s betöltjük egyenletesen a lekvárral, úgy, hogy a tetejére és az oldalkára is jusson. Hűtőbe tesszük néhány órára majd olvasztott csokoládéval vonjuk be. A csoki szilárdulásig hűtőbe tesszük.
Forró vízbe mártott késsel a csoki megrepedése nélkül tudjuk szeletelni!

Tálalás

16 szelet

Alternatív elkészítés

Ez az igazi szaftos sacher torta recept! Érdemes kipróbálni, mert isteni finom!!!!
Sacher

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

RECEPTAJÁNLÓ

Szükséges idő Több, mint 60 perc
25 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő 40-60 perc között
3 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő Több, mint 60 perc
26 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges

Receptkategóriák

Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!