
Sajtos pogácsa


Hozzávalók
Hozzávalók:
Tetejére:
Elkészítés
Elkészítés
Ha feljött, belekeverjük a többi hozzávalóval megtöltött tálunkba, dagasztó géppel jól összedolgozzuk, kb. 1 órát pihentetjük.
Ha megkelt, sodrófával kinyújtjuk, kis pogácsa szaggatóval kiszaggatjuk, tepsibe helyezzük.
Tetejüket megkenjük tojásfehérjével, majd megszórjuk reszelt sajttal.
Pirosra sütjük.


Sajtos pogácsa
Hozzávalók
Hozzávalók:
Tetejére:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
Ha feljött, belekeverjük a többi hozzávalóval megtöltött tálunkba, dagasztó géppel jól összedolgozzuk, kb. 1 órát pihentetjük.
Ha megkelt, sodrófával kinyújtjuk, kis pogácsa szaggatóval kiszaggatjuk, tepsibe helyezzük.
Tetejüket megkenjük tojásfehérjével, majd megszórjuk reszelt sajttal.
Pirosra sütjük.

Legújabb cikkek

Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.


Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.


Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja
A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?