Sajtos tejfölös lángos
Hozzávalók
Sajtos tejfölös lángos
Elkészítés
Elkészítés
Hozzákeverjük a liszthez az élesztős tejet, a sót, a tejet, az olajat.
Jól kidagasztjuk.
Meleg helyen kb. 1 órát kelesztjük.
Lisztezett deszkán két ujjnyi vastagra kinyújtjuk, és nagyobb korongokat szaggatunk ki. Ujjunkkal kicsit széthúzgáljuk.
Forró olajban kisütjük.
Tálalás
Nekem kb. 9 lángos lett belőle.
Sajtos tejfölös lángos
Hozzávalók
Sajtos tejfölös lángos
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
Hozzákeverjük a liszthez az élesztős tejet, a sót, a tejet, az olajat.
Jól kidagasztjuk.
Meleg helyen kb. 1 órát kelesztjük.
Lisztezett deszkán két ujjnyi vastagra kinyújtjuk, és nagyobb korongokat szaggatunk ki. Ujjunkkal kicsit széthúzgáljuk.
Forró olajban kisütjük.
Tálalás
Nekem kb. 9 lángos lett belőle.
Legújabb cikkek
Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.
Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.
Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja
A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?