Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Sport szelet

Szükséges idő 20-40 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Recept megosztása

Hozzávalók

Sport szelet

50 dkg darált keksz
25 dkg margarin
20 dkg kristálycukor
2 dl tej
rum vagy rumaroma ízlés szerint
1ek olaj
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés

A darált kekszet a kakaóporral összekeverjük. Ezután egy edényben a margarint, a cukorral és a tejjel összemelegítjük annyira, hogy a vaj és a cukor elolvadjon. Ezt ráöntjük a kakaóporral összekevert kekszre és hozzáadjuk a rumot vagy a rumaromát. Jól összekeverjük a masszát, és egy tepsibe vagy jénaiba nyomkodjuk.
Én egy 23*24 cm-es formát alakítottam ki belőle. Betesszük a hűtőbe, míg a csokimáz elkészül. Gőz felett a tortabevonót 1 ek. étolajjal felolvasztunk, rákenjük, hűtőbe rakjuk.

Tálalás

Pár óra elteltével, forró vízbe mártott késsel szeleteltem.

Tárolás

Hűtőben.
Sport szelet Sport szelet

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő Több, mint 60 perc
3 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő Több, mint 60 perc
34 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető

Legújabb cikkek

1 Kedvelés

Uzsonnasütemények Airfryerben

Akár uzsonnára, vagy reggelire, tízóraira varázsolnánk frissen sült finomságokat az asztalra, a forró levegős fritőzre mindig számíthatunk.

Elolvasom Elolvasom
2 Kedvelés

Így süss Airfryerben – Alap tudnivalók és praktikák

A népszerű konyhai eszköz nem csak a ropogós sült krumpli elkészítésében remekel, hanem finom és változatos sütemények is készíthetők benne.

Elolvasom Elolvasom
3 Kedvelés

Régi receptek modern csavarokkal

Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!