
Szedres Polentatorta


Hozzávalók
Szedres Polentatorta
Elkészítés
Előkészítés
A sütőt 180 'C melegítsük elő.
Elkészítés
A fele masszát a formába kanalazzuk és pár szem szedret szórunk rá majd a többi tésztát is a formába kanalazzuk és a maradék szedret elosztjuk a tetején. Kicsit belenyomkodjuk.
Előmelegített sütőben 30-35 percig sütjük. ( a közepe kicsit ragacsos marad) kihűlés után szeleteljük.
Tálalás
Alternatív elkészítés




Szedres Polentatorta
Hozzávalók
Szedres Polentatorta
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés
A sütőt 180 'C melegítsük elő.
Elkészítés
A fele masszát a formába kanalazzuk és pár szem szedret szórunk rá majd a többi tésztát is a formába kanalazzuk és a maradék szedret elosztjuk a tetején. Kicsit belenyomkodjuk.
Előmelegített sütőben 30-35 percig sütjük. ( a közepe kicsit ragacsos marad) kihűlés után szeleteljük.
Tálalás
Alternatív elkészítés



Legújabb cikkek

Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.


Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.


Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja
A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?