
Szilvás rakott palacsinta


Hozzávalók
Szilvás rakott palacsinta
Töltelék:
Öntet:
Elkészítés
Elkészítés
Amíg hűl, a palacsintákat az ismert módon kisütjük.
A kész palacsintákat megtöltjük a szilvás töltelékkel, és feltekerve 3-4 darabra vágjuk, így állítjuk egy hőálló sütőtálba.
Az öntet hozzávalóit keverjük habosra, (nem kell a tejszínt felverni) és öntsük a palacsintákra, majd süssük 120 fokon 20 percig.
Alternatív elkészítés


Szilvás rakott palacsinta
Hozzávalók
Szilvás rakott palacsinta
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
Amíg hűl, a palacsintákat az ismert módon kisütjük.
A kész palacsintákat megtöltjük a szilvás töltelékkel, és feltekerve 3-4 darabra vágjuk, így állítjuk egy hőálló sütőtálba.
Az öntet hozzávalóit keverjük habosra, (nem kell a tejszínt felverni) és öntsük a palacsintákra, majd süssük 120 fokon 20 percig.
Alternatív elkészítés

Legújabb cikkek

Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.


Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.


Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja
A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?