Szivárványos torta
Hozzávalók
A lapokhoz:
A fél tortához:
A krémhez:
A díszítéshez és a bevonáshoz:
Elkészítés
Előkészítés
Elkészítés
A 4 tojásból készítünk egy 26 cm-es tortát, majd keresztbe és félbe elvágva megtöltjük. Ez lesz a szivárvány a torta tetején. Itt a krémet színezzük meg különböző színekre!
A lapokat összetöltjük és a megmaradt krémet szétosztjuk, hogy megszínezzük a félkör tortához.
A krémhez a pudingport kikeverjük a vízzel és hozzáadjuk a felvert hulalát.
A tortákat jól lehűtjük majd a fél liter felvert hulalával bevonjuk. Különböző figurákat készítünk, és ezzel díszítjük. A szivárványhoz és a széle díszítéshez különböző színre festett krémet, vagy ha nem maradt, akkor hulalát használunk.
Tálalás
Tárolás
Szivárványos torta
Hozzávalók
A díszítéshez és a bevonáshoz:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés
Elkészítés
A 4 tojásból készítünk egy 26 cm-es tortát, majd keresztbe és félbe elvágva megtöltjük. Ez lesz a szivárvány a torta tetején. Itt a krémet színezzük meg különböző színekre!
A lapokat összetöltjük és a megmaradt krémet szétosztjuk, hogy megszínezzük a félkör tortához.
A krémhez a pudingport kikeverjük a vízzel és hozzáadjuk a felvert hulalát.
A tortákat jól lehűtjük majd a fél liter felvert hulalával bevonjuk. Különböző figurákat készítünk, és ezzel díszítjük. A szivárványhoz és a széle díszítéshez különböző színre festett krémet, vagy ha nem maradt, akkor hulalát használunk.
Tálalás
Tárolás
Legújabb cikkek
Tavaszi befőzés: porondon az eper, a rebarbara és a többi korai kedvenc
Egy lelkes befőzőnek már tavasszal elindul a szezon, hiszen az első friss finomságok csak arra várnak, hogy üvegbe téve felkerülhessenek a kamrapolcra.
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?