Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Sztracsatella szelet

Szükséges idő Több, mint 60 perc
Nehézség Könnyen elkészíthető
Recept megosztása

Hozzávalók

Sztracsatella szelet

Piskótalap

Krémhez:

1 csomag tejszínízű pudingpor
4,5 dl tej
15 dkg cukor
30 dkg margarin
5 dkg étcsoki
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés

A piskótalapot elkészítjük.
Majd a krémhez a pudingport a tejben a cukorral megfőzzük.Ha kihűl akkor kikeverjük és hozzáadjuk a kihabosított margarint.Majd a csokit lereszeljük és a végén ezt is belekeverjük.A kihűlt lapra rákenjük a krémet és betesszük a hűtőbe pár órára.Majd felszeleteljük és szeletenként díszíthetjük.

Tárolás

Hűtőben.

Alternatív elkészítés

A piskótalapot deakevy sztracsatellás piskóta receptje alapján készítettem!Én karácsonyi ünnepségre készítettem, ezért díszítettem így, de díszíthetjük csokireszelékkel is!
Sztracsatella szelet Sztracsatella szelet Sztracsatella szelet

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő 40-60 perc között
18 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő 40-60 perc között
56 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő 40-60 perc között
13 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető

Legújabb cikkek

2 Kedvelés

Régi receptek modern csavarokkal

Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.

Elolvasom Elolvasom
1 Kedvelés

Modern vívmányok a Dr. Oetker életében

Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.

Elolvasom Elolvasom
3 Kedvelés

Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja

A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!