Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Tarka boci gofri

Szükséges idő 40-60 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Recept megosztása

Hozzávalók

Tarka boci gofri

15 dkg margarin
5 dkg cukor
4 tojás
1,5 dl tej
25 dkg liszt
1 teáskanál Dr. Oetker Sütőpor
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés

Egyenként beleütjük a tojásokat. Beleöntjük a tejet.
Lassan adagolva hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet.
Felforrósítjuk a gofrisütőt.
Az első gofri sütése előtt bekenjük a sütőt egy kevéske olajjal.
Pár evőkanál masszát kiveszünk és elkeverjük benne a kakaóport.
Megtöltjük a tésztával a sütő mélyedését és kicsit eloszlatjuk rajta, egy kiskanállal pár csepp kakaós tésztát teszünk rá.
Pár perc alatt megsütjük, kivesszük, és rácsra téve kihűtjük.

Tálalás

7*5 kis gofri szív lett belőle.

Tárolás

Légmentesen elzárt helyen sokáig puha marad.

Alternatív elkészítés

Porcukorral meghintve, Nutellával, lekvárral, pudinggal kínáljuk.
Tarka boci gofri Tarka boci gofri

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő Több, mint 60 perc
2 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő 20-40 perc között
7 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő Több, mint 60 perc
33 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges

Legújabb cikkek

2 Kedvelés

Régi receptek modern csavarokkal

Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.

Elolvasom Elolvasom
1 Kedvelés

Modern vívmányok a Dr. Oetker életében

Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.

Elolvasom Elolvasom
3 Kedvelés

Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja

A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!