
Tarka boci gofri


Hozzávalók
Tarka boci gofri
Elkészítés
Elkészítés
Lassan adagolva hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet.
Felforrósítjuk a gofrisütőt.
Az első gofri sütése előtt bekenjük a sütőt egy kevéske olajjal.
Pár evőkanál masszát kiveszünk és elkeverjük benne a kakaóport.
Megtöltjük a tésztával a sütő mélyedését és kicsit eloszlatjuk rajta, egy kiskanállal pár csepp kakaós tésztát teszünk rá.
Pár perc alatt megsütjük, kivesszük, és rácsra téve kihűtjük.
Tálalás
Tárolás
Alternatív elkészítés



Tarka boci gofri
Hozzávalók
Tarka boci gofri
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
Lassan adagolva hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet.
Felforrósítjuk a gofrisütőt.
Az első gofri sütése előtt bekenjük a sütőt egy kevéske olajjal.
Pár evőkanál masszát kiveszünk és elkeverjük benne a kakaóport.
Megtöltjük a tésztával a sütő mélyedését és kicsit eloszlatjuk rajta, egy kiskanállal pár csepp kakaós tésztát teszünk rá.
Pár perc alatt megsütjük, kivesszük, és rácsra téve kihűtjük.
Tálalás
Tárolás
Alternatív elkészítés


Legújabb cikkek

Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.


Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.


Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja
A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?