
Tejfölös citromtorta


Hozzávalók
Piskótához:
Krém:
díszítéshez:
Elkészítés
Előkészítés
Elkészítés
A krémhez a tejfölt a cukorral, a vaníliacukorral kikeverjük és hozzáadjuk a kihűlt zselatint, alaposan összekeverjük és hozzáadjuk a felvert hulalát.
Ha teljesen megdermedt levesszük róla a karikát, a felvert hulalával megkenjük az oldalát és feldíszítjük.
Tálalás
Tárolás
Alternatív elkészítés





Tejfölös citromtorta
Hozzávalók
Krém:
díszítéshez:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés
Elkészítés
A krémhez a tejfölt a cukorral, a vaníliacukorral kikeverjük és hozzáadjuk a kihűlt zselatint, alaposan összekeverjük és hozzáadjuk a felvert hulalát.
Ha teljesen megdermedt levesszük róla a karikát, a felvert hulalával megkenjük az oldalát és feldíszítjük.
Tálalás
Tárolás
Alternatív elkészítés




Legújabb cikkek

Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.


Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.


Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja
A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?