
Tejpite baracklekvárral


Hozzávalók
Tejpite baracklekvárral
Elkészítés
Előkészítés
Előmelegített sütőbe tegyük!
Elkészítés
A tojásokat habosra elkeverjük a cukorral, vaníliás cukorral, beleforgatjuk a lisztet, sót, és lassan adagolva kikeverjük a tejjel.
Beleöntjük a tepsibe, és előmelegített sütőben 180°C-on kb. 30 percig sütjük.
Tálaláskor megszórhatjuk porcukorral, házi baracklekvárral kínáljuk!
Tálalás
Alternatív elkészítés



Tejpite baracklekvárral
Hozzávalók
Tejpite baracklekvárral
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés
Előmelegített sütőbe tegyük!
Elkészítés
A tojásokat habosra elkeverjük a cukorral, vaníliás cukorral, beleforgatjuk a lisztet, sót, és lassan adagolva kikeverjük a tejjel.
Beleöntjük a tepsibe, és előmelegített sütőben 180°C-on kb. 30 percig sütjük.
Tálaláskor megszórhatjuk porcukorral, házi baracklekvárral kínáljuk!
Tálalás
Alternatív elkészítés


Legújabb cikkek

Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.


Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.


Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja
A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?