
Tönkölylisztből süti


Hozzávalók
Tészta:
Töltelék:
Elkészítés
Elkészítés
Sütőpapírral bélelt 24 cm x34 cm tepsibe öntöttem és kb. 170 c fokon 20-25 percig sütöttem. /tűpróba/ Rácson hagytam kihűlni.
Kettévágtam és megtöltöttem a saját készítésű fahéjas fügelekvárommal.
Aki kért rá diétás tejszínhabot tettem rá és meghintettem csipetnyi fahéjjal.
Személyes megjegyzés


Tönkölylisztből süti
Hozzávalók
Tészta:
Töltelék:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
Sütőpapírral bélelt 24 cm x34 cm tepsibe öntöttem és kb. 170 c fokon 20-25 percig sütöttem. /tűpróba/ Rácson hagytam kihűlni.
Kettévágtam és megtöltöttem a saját készítésű fahéjas fügelekvárommal.
Aki kért rá diétás tejszínhabot tettem rá és meghintettem csipetnyi fahéjjal.
Személyes megjegyzés

Legújabb cikkek

Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.


Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.


Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja
A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?