Túrós-joghurtos gyümölcstorta
Hozzávalók
Tortaalap:
20 dkg babapiskóta
10 dkg vaj
Krém:
250 g túró
1 pohár natúr joghurt (nagy, 400 ml)
4 dl felvert tejszín
porcukor (ízlés szerint)
1 tasak Dr. Oetker Vanillincukor
3 tk Dr. Oetker Őrölt zselatin
Elkészítés
Elkészítés
A babapiskótát összetörjük, és belerakjuk egy masszívabb, zárható zacskóba. Morzsásra törjük sodrófával (erősen görgetjük rajta). A puha vajat összegyúrjuk a babapiskótával. Sütőpapírral bélelt 26-os tortaformába nyomkodjuk a masszát, és kb. 1/2 órára a hűtőbe tesszük, amíg elkészítjük a krémet.
A túrót összetörjük villával, a joghurt felével és a cukrokkal összekeverjük egy nagy tálban. A másik fél joghurtot összelangyosítjuk a zselatinnal a mikróban, kikeverjük, majd hozzáadjuk a krémhez. A felvert tejszínből kb. 3 dl-nyit is hozzákeverünk.
A tortakarimát rajtahagyjuk, és úgy töltjük a formába a krémet! Mehet a díszítés, gyümivel, tejszínnel, mogyorószórással, vagy bármivel, amivel csak szeretnénk! A krémbe is lehet gyümit keverni, nem ront rajta! Már csak alaposan le kell hűteni a hűtőben, min. 1 óra kell neki!
Gyors, finom, egyszerű torta, jó étvágyat hozzá!
A túrót összetörjük villával, a joghurt felével és a cukrokkal összekeverjük egy nagy tálban. A másik fél joghurtot összelangyosítjuk a zselatinnal a mikróban, kikeverjük, majd hozzáadjuk a krémhez. A felvert tejszínből kb. 3 dl-nyit is hozzákeverünk.
A tortakarimát rajtahagyjuk, és úgy töltjük a formába a krémet! Mehet a díszítés, gyümivel, tejszínnel, mogyorószórással, vagy bármivel, amivel csak szeretnénk! A krémbe is lehet gyümit keverni, nem ront rajta! Már csak alaposan le kell hűteni a hűtőben, min. 1 óra kell neki!
Gyors, finom, egyszerű torta, jó étvágyat hozzá!
Kedvencnek jelölöm
Túrós-joghurtos gyümölcstorta
Hozzávalók
Tortaalap:
20 dkg babapiskóta
10 dkg vaj
Krém:
250 g túró
1 pohár natúr joghurt (nagy, 400 ml)
4 dl felvert tejszín
porcukor (ízlés szerint)
1 tasak Dr. Oetker Vanillincukor
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
A babapiskótát összetörjük, és belerakjuk egy masszívabb, zárható zacskóba. Morzsásra törjük sodrófával (erősen görgetjük rajta). A puha vajat összegyúrjuk a babapiskótával. Sütőpapírral bélelt 26-os tortaformába nyomkodjuk a masszát, és kb. 1/2 órára a hűtőbe tesszük, amíg elkészítjük a krémet.
A túrót összetörjük villával, a joghurt felével és a cukrokkal összekeverjük egy nagy tálban. A másik fél joghurtot összelangyosítjuk a zselatinnal a mikróban, kikeverjük, majd hozzáadjuk a krémhez. A felvert tejszínből kb. 3 dl-nyit is hozzákeverünk.
A tortakarimát rajtahagyjuk, és úgy töltjük a formába a krémet! Mehet a díszítés, gyümivel, tejszínnel, mogyorószórással, vagy bármivel, amivel csak szeretnénk! A krémbe is lehet gyümit keverni, nem ront rajta! Már csak alaposan le kell hűteni a hűtőben, min. 1 óra kell neki!
Gyors, finom, egyszerű torta, jó étvágyat hozzá!
A túrót összetörjük villával, a joghurt felével és a cukrokkal összekeverjük egy nagy tálban. A másik fél joghurtot összelangyosítjuk a zselatinnal a mikróban, kikeverjük, majd hozzáadjuk a krémhez. A felvert tejszínből kb. 3 dl-nyit is hozzákeverünk.
A tortakarimát rajtahagyjuk, és úgy töltjük a formába a krémet! Mehet a díszítés, gyümivel, tejszínnel, mogyorószórással, vagy bármivel, amivel csak szeretnénk! A krémbe is lehet gyümit keverni, nem ront rajta! Már csak alaposan le kell hűteni a hűtőben, min. 1 óra kell neki!
Gyors, finom, egyszerű torta, jó étvágyat hozzá!


Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?