Túrós muffin
Hozzávalók
Tésztához:
Töltelékhez:
Elkészítés
Előkészítés
Elkészítés
A túrót kikeverjük a porcukorral, vaníliával, citromhéjjal és pudingporral, majd annyi tejszínnel hogy sűrű, de krémes legyen.
A tésztából teszünk a muffin formák aljába egy kis kanállal, majd a közepébe egy kis túrót és lekvárt, végül befedjük újabb adag tésztával.
175 fokon kb. 30 perc alatt megsütjük.
Tálalás
Alternatív elkészítés
Túrós muffin
Hozzávalók
Tésztához:
Töltelékhez:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés
Elkészítés
A túrót kikeverjük a porcukorral, vaníliával, citromhéjjal és pudingporral, majd annyi tejszínnel hogy sűrű, de krémes legyen.
A tésztából teszünk a muffin formák aljába egy kis kanállal, majd a közepébe egy kis túrót és lekvárt, végül befedjük újabb adag tésztával.
175 fokon kb. 30 perc alatt megsütjük.
Tálalás
Alternatív elkészítés
Legújabb cikkek
Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.
Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.
Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja
A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?