
Túrótorta szülinapra


Hozzávalók
Piskóta:
Krém:
Elkészítés
Elkészítés
A krém elkészítése. A felvert tejszínhabot összekeverem az összetört túróval és a joghurttal, beleforgatom a gyümölcsöt és hozzáadom a zselatinfixet.
A tortát, amikor kihűlt kettő helyen elvágom, majd alsó lapot egy kapcsos tortaformába teszem és beleteszem a krém felét, majd a másik lapot és erre a krém másik felét. Amikor megkötött, a külsejét bekenem vajas porcukros krémmel és behúzom a fondanttal.


Túrótorta szülinapra
Hozzávalók
Piskóta:
Krém:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
A krém elkészítése. A felvert tejszínhabot összekeverem az összetört túróval és a joghurttal, beleforgatom a gyümölcsöt és hozzáadom a zselatinfixet.
A tortát, amikor kihűlt kettő helyen elvágom, majd alsó lapot egy kapcsos tortaformába teszem és beleteszem a krém felét, majd a másik lapot és erre a krém másik felét. Amikor megkötött, a külsejét bekenem vajas porcukros krémmel és behúzom a fondanttal.

Legújabb cikkek

Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.


Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.


Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja
A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?