Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Tuti brownie recept

Szükséges idő 40-60 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Recept megosztása

Hozzávalók

Tuti brownie recept

11,5 dkg vaj
csipet só
20 dkg kristálycukor
2 nagy tojás
5 dkg liszt
fél teáskanál Dr. Oetker Sütőpor
3-3 dkg feldarabolt fehér és fekete csoki
4 dkg olvasztott étcsoki
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés

A vajat felolvasztjuk, beleszitáljuk a kakaót, hozzáadjuk a cukrot és a csipet sót, jól kikeverjük. Hozzáadjuk a tojásokat és sima masszává keverjük. Hozzászitáljuk a lisztet a sütőporral, majd belekeverjük az olvasztott csokit, és a feldarabolt fekete+fehér csokit . A sütőt 180 fokra (légkeveréses 160 fok) melegítjük. Egy mélyebb – kb. 20 x 30 cm-es - tepsit kibélelünk sütőpapírral, a masszát szétterítjük, és 20-25 perc alatt megsütjük.

Tálalás

Ha melegen kínáljuk, a csoki darabok még olvadtak, isteni vanília fagyival, esetleg pár szem málnával vagy erdei gyümölccsel.

Alternatív elkészítés

Tehetünk bele egy marék durvára vágott diót vagy mandulát is.
Tuti brownie recept

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő Több, mint 60 perc
22 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő Több, mint 60 perc
20 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő 40-60 perc között
13 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges

Legújabb cikkek

2 Kedvelés

Régi receptek modern csavarokkal

Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.

Elolvasom Elolvasom
1 Kedvelés

Modern vívmányok a Dr. Oetker életében

Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.

Elolvasom Elolvasom
3 Kedvelés

Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja

A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!