Erdei gyümölcsös zabkása
Hozzávalók
Zabkásához:
Gyümölcsös réteghez:
Rétegezéshez:
Elkészítés
Elkészítés:
A fagyasztott erdeigyümölcs-keveréket egy kis lábasba tesszük, és lassú tűzön, kevergetve puhára főzzük, közben hozzáadjuk a vanília pasztát és ízlés szerint édesítjük az agávésziruppal. Lehúzzuk a tűzről, majd hagyjuk kicsit hűlni.
Zabkása:
A mandulaitalt felforrósítjuk (100 °C). A tasak tartalmát hozzáadjuk, alaposan elkeverjük, majd legalább 3 percig állni hagyjuk.
Rétegezés:
A Creme VEGA-t ízlés szerint édesítjük az agávésziruppal. Egy tetszőleges pohárba rétegezzük a zabkását a Creme VEGA-val és az erdei gyümölccsel együtt.
Tippek:
A desszertet friss gyümölcsökkel és mentalevelekkel díszíthetjük.
A zabkását 125 ml forró vízzel is elkészíthetjük.
Erdei gyümölcsös zabkása
Hozzávalók
1 adag elkészítéséhez
Gyümölcsös réteghez:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés:
A fagyasztott erdeigyümölcs-keveréket egy kis lábasba tesszük, és lassú tűzön, kevergetve puhára főzzük, közben hozzáadjuk a vanília pasztát és ízlés szerint édesítjük az agávésziruppal. Lehúzzuk a tűzről, majd hagyjuk kicsit hűlni.
Zabkása:
A mandulaitalt felforrósítjuk (100 °C). A tasak tartalmát hozzáadjuk, alaposan elkeverjük, majd legalább 3 percig állni hagyjuk.
Rétegezés:
A Creme VEGA-t ízlés szerint édesítjük az agávésziruppal. Egy tetszőleges pohárba rétegezzük a zabkását a Creme VEGA-val és az erdei gyümölccsel együtt.
Tippek:
A desszertet friss gyümölcsökkel és mentalevelekkel díszíthetjük.
A zabkását 125 ml forró vízzel is elkészíthetjük.
Legújabb cikkek
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?
A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?