Puncsos golyó
Hozzávalók
Puncsos golyó
Elkészítés
Elkészítés
Formás golyókat formázunk belőle, de akkorát, hogy a kis kapszlikba kényelmesen el tudjuk őket helyezni.
Beleforgatjuk egyenként a puncsgolyókat kakaóporba, őrölt pisztáciába és színes cukorba, vagy ami éppen van odahaza, és különböző sorrendben rakjuk őket a formás kis papírkosarakba, mignon papírba.
Tálcára helyezve hűtőbe tesszük kínálásig.
Tálalás
Alternatív elkészítés
Puncsos golyó
Hozzávalók
Puncsos golyó
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
Formás golyókat formázunk belőle, de akkorát, hogy a kis kapszlikba kényelmesen el tudjuk őket helyezni.
Beleforgatjuk egyenként a puncsgolyókat kakaóporba, őrölt pisztáciába és színes cukorba, vagy ami éppen van odahaza, és különböző sorrendben rakjuk őket a formás kis papírkosarakba, mignon papírba.
Tálcára helyezve hűtőbe tesszük kínálásig.
Tálalás
Alternatív elkészítés
Legújabb cikkek
Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.
Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.
Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja
A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?