Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Indiáner

Szükséges idő 40-60 perc között
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Recept megosztása

Hozzávalók

Indiáner

6 tojás
10 dkg porcukor
14 dkg liszt
1/2 dl víz

Krém:

0,5 tasak Dr. Oetker Eredeti Puding étcsokoládés
2,5 dl tej
8 dkg cukor
1 dl tejszín habnak felverve

Díszítés:

1 dl tejszín habnak felverve
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés

A tésztát úgy készítjük, mint a piskótát.
Sütőpapírral bélelt tepsibe kanállal egyforma kis halmokat, "fánkokat" rakunk a tésztából (nyomózsákkal is dolgozhatunk), majd előmelegített sütőben, 180 C-on 10-15 perc alatt megsütjük. Amikor kihűlt bemártjuk olvasztott tortabevonóba majd dermedés után kettévágjuk.
Elkészítjük a krémet: a pudingot megfőzzük, a cukrot a pudinghoz teszem a tejszínt cukor nélkül verem fel, amikor kihűlt a puding a felvert tejszínbe keverjük a habverőgéppel.
Nyomózsákkal töltjük a krémet majd a tejszínt a süti alsó lapjára majd a "kalapját" rátesszük.
Tetszés szerint díszítjük.

Tálalás

10-12 db

Tárolás

Hűtőben 3 nap -de biztos, hogy hamarabb elfogy :-)
Indiáner

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő Több, mint 60 perc
80 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő Több, mint 60 perc
24 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő 40-60 perc között
24 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges

Legújabb cikkek

2 Kedvelés

Régi receptek modern csavarokkal

Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.

Elolvasom Elolvasom
1 Kedvelés

Modern vívmányok a Dr. Oetker életében

Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.

Elolvasom Elolvasom
3 Kedvelés

Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja

A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!