Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

TK töltött muffin (cukormentes)

Szükséges idő 40-60 perc között
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Recept megosztása

Hozzávalók

Tésztához:

10 dkg teljes kiőrlésű rozsliszt
10 dkg finomliszt
2 kávéskanál Dr. Oetker Sütőpor
1 kávéskanál szódabikarbóna
5-8 dkg étcsoki (pl.diabetikus)
1 nagy tojás
10 dkg édesítőszer
0,5 dl olaj
2 dl tej

Töltelékhez:

3,5 dl tej
ízlés szerint édesítő
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Előkészítés

Előmelegített sütőbe tegyük!

Elkészítés

Az édesítővel simára keverjük a tojást, majd hozzáadjuk a többi hozzávalót, és gyorsan simára keverjük. A csokit apróra vágva beleszórjuk.
A formákba kanalazzuk a massza felét, majd egy kanál pudingot, végül befedjük a maradék masszával.
170 fokon 25-30 percig sütjük.

Alternatív elkészítés

Csokoládés pudinggal is elkészíthető, ebben az esetben a pudingba is szórhatunk csokidarabokat.
TK töltött muffin (cukormentes)

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő 40-60 perc között
23 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő 40-60 perc között
7 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő 40-60 perc között
13 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető

Legújabb cikkek

Dátum 2024-10-17
0 Kedvelés

Régi receptek modern csavarokkal

Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-09-06
0 Kedvelés

Modern vívmányok a Dr. Oetker életében

Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-09-06
0 Kedvelés

Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja

A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!