Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Puding arcocskák

Szükséges idő Több, mint 60 perc
Nehézség Könnyen elkészíthető
Adag kb. 4 adag
Recept megosztása

Hozzávalók

kb. 4 adag elkészítéséhez

Pudinghoz:

35 g cukor
500 ml tej

A díszítéshez:

dekorcukor
pillecukor
kandírozott cseresznye
csokoládélapok

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés:

A Puding arcocskák desszert hozzávalóit pontosan kimérjük és előkészítjük.
Készítsd elő és mérd ki valamennyi hozzávalót.

Egy tálkába öntsd bele a pudingport és keverd hozzá a cukrot.

Fokozatosan kanalazz hozzá 6 evőkanálnyi tejet, majd az egészet keverd össze, hogy a massza csomómentes legyen. A maradék tejet öntsd bele egy főzőedénybe és forrald fel. Ha felforrt, húzd félre a főzőlapról és keverd hozzá a pudingos masszát. Folyamatos kevergetés mellett legalább egy percig tedd vissza a főzőlapra.
Az elkészült pudingot öntsd a tálkákba és szobahőmérsékleten hagyd kihűlni, majd legalább 1 órára helyezd hűtőszerkénybe.

Fordítsd ki a tálkából a pudingot egy desszertes tányérra és tetszés szerint a dekor anyagok felhasználásával varázsolj a pudingra egy arcot. A dekorcukorral, pillecukorral, dekor konfettivel, csokoládé forgáccsal hajat, félbevágott kandírozott cseresznyével szemet, orrot, stb. formázhatsz a Puding arcocskák desszert tetejére.
A Puding arcocskák gyereknapon, névnapon, szülinapon tálalható, kreatívan díszített desszert.

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő Több, mint 60 perc
33 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő Több, mint 60 perc
0 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő 40-60 perc között
37 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges

Legújabb cikkek

Dátum 2024-10-17
0 Kedvelés

Régi receptek modern csavarokkal

Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-09-06
0 Kedvelés

Modern vívmányok a Dr. Oetker életében

Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-09-06
0 Kedvelés

Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja

A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!