Húsos bukta
Hozzávalók
Tésztához:
Töltelék:
Elkészítés
Elkészítés
A főtt húst a tojásokkal és a hagymával összeturmixoljuk. Sózzuk, borsózzuk. Belekavarjuk a mustárt és a paradicsompasztát.
A tésztát kiserítjük (kinyújtjuk), kockákra vágjuk és ezzel a hústöltelékkel megtöltjük. A buktákat felvert tojásfehérjével megkenjük és forró lében megsütjük.
Alternatív elkészítés
Húsos bukta
Hozzávalók
Tésztához:
Töltelék:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
A főtt húst a tojásokkal és a hagymával összeturmixoljuk. Sózzuk, borsózzuk. Belekavarjuk a mustárt és a paradicsompasztát.
A tésztát kiserítjük (kinyújtjuk), kockákra vágjuk és ezzel a hústöltelékkel megtöltjük. A buktákat felvert tojásfehérjével megkenjük és forró lében megsütjük.
Alternatív elkészítés
Legújabb cikkek
Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.
Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.
Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja
A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?