
Sajtos, szezámmagos és köményes perecek


Hozzávalók
Sajtos, szezámmagos és köményes perecek
Elkészítés
Elkészítés
Két részben kinyújtjuk kb. fél cm vastagságúra és pereckiszúróval sorra kiszaggatjuk. Szilikonos sütőpapírral bélelt tepsibe rakjuk, benne fél órát még pihentetjük, tojással egyenként megkenjük és ízlés szerinti magvakkal (szezám, kömény) és sajttal megszórjuk. 200 fokos sütőben aranyló barnásra sütjük.


Sajtos, szezámmagos és köményes perecek
Hozzávalók
Sajtos, szezámmagos és köményes perecek
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
Két részben kinyújtjuk kb. fél cm vastagságúra és pereckiszúróval sorra kiszaggatjuk. Szilikonos sütőpapírral bélelt tepsibe rakjuk, benne fél órát még pihentetjük, tojással egyenként megkenjük és ízlés szerinti magvakkal (szezám, kömény) és sajttal megszórjuk. 200 fokos sütőben aranyló barnásra sütjük.

Legújabb cikkek

Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.


Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.


Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja
A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?