Fondantos szívtorta
Hozzávalók
Piskóta:
Krém:
Díszítéshez:
Elkészítés
Elkészítés
Ha kihűlt, megkenjük a krémmel, amelyhez a pudingport kikeverjük a vízzel, és hozzáadjuk a felvert habtejszínt. Kívül is megkenjük vékonyan a krémmel. Ha jól lehűtöttük, beburkoljuk a fondant-tal. Majd feldíszítjük különböző méretű szívekkel, amit fondant-ból szúrunk ki. Én tojásfehérjével kenem meg nagyon vékonyan, mielőtt felrakom.
Tálalás
Tárolás
Alternatív elkészítés
Fondantos szívtorta
Hozzávalók
Krém:
Díszítéshez:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
Ha kihűlt, megkenjük a krémmel, amelyhez a pudingport kikeverjük a vízzel, és hozzáadjuk a felvert habtejszínt. Kívül is megkenjük vékonyan a krémmel. Ha jól lehűtöttük, beburkoljuk a fondant-tal. Majd feldíszítjük különböző méretű szívekkel, amit fondant-ból szúrunk ki. Én tojásfehérjével kenem meg nagyon vékonyan, mielőtt felrakom.
Tálalás
Tárolás
Alternatív elkészítés
Legújabb cikkek
Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.
Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.
Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja
A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?